Azt hiszed mindent tudsz a macskárdól? Nagyon tévedsz! Olvass és okosodj!

 Fenekét égnek emeli ugrás előtt:

 A “szakértők” szerint: ezzel a mozgással pozicionálják magukat a tökéletes támadáshoz.
A megdöbbentő igazság: a macskáknak műholdas jeladó van a fenekükben, amit rendszeresen újra kell kalibrálni, hogy fenntarthassák a kapcsolatot anyabolygójukkal.

Gurulás ide meg oda: 

 A “szakértők” szerint: a cica játszani hív téged.
A megdöbbentő igazság: kínai kaját evett, és vonaglik a fájdalomtól. Ne adj neki több csípős csirkét!

 Folyamatosan pislog Rád! Ismétlem Rád:

 A “szakértők” szerint: ha rád néznek, és lassan becsukják a szemüket, majd újra kinyitják, az a bizalom jele.
A megdöbbentő igazság: a cicád szeme túl érzékeny a fényre, és azt akarja veled közölni, hogy ideje lenne már egy új Ray Bant venned neki. Mert ízlése is van.

 Képedbe helyezi a popóját: 

 A “szakértők” szerint: egymás fenekének szaglása teljesen normális a macsekok között, ez annyit jelent, mintha azt mondaná neked, szia, meg szeretnélek ismerni.
A megdöbbentő igazság: a macskád épp most nyalogatta magát tisztára, és el akar vele dicsekedni. Mondd neki, hogy “szép fenék cica, szép munkát végeztél”, és abba fogja hagyni.

 Kör alakban alszik:

 A “szakértők” szerint: így tudja a legjobban megőrizni a testmelegét.
A megdöbbentő igazság: az idő ciklikus, és ezt a macskáknál senki sem tudja jobban. Ha egy macskát ilyen alakban látsz aludni, az azt jelenti, hogy a világ hamarosan véget ér, és átadja a helyét valami nagyobbnak és sokkal borzalmasabbnak.

 Mancs gyúrmázás:

 

A “szakértők” szerint: újszülöttként így préselték ki a tejet a mamájuk emlőiből, ebből a korukból maradt meg ez a szokás. Alvás előtt még néha ösztönösen gyúrni kezdenek.
A megdöbbentő igazság: A macskád meglátott egy főzősulis hirdetést, és szeretne pitét sütni. Elő azzal a pénztárcával!

 

 Olyan mint egy kenyér:

 A “szakértők” szerint: azért húzza maga alá a mancsait, mert így érzi magát biztonságban, és így tudja megtartani a testhőmérsékletét.
A megdöbbentő igazság: a macskád meg van sértődve rád, amiért nem irattad be a főzősuliba, és most úgy próbál meg lelkiismeretfurdalást kelteni benned, hogy úgy fekszik, mintha egy vekni kenyér lenne.

 Lábemelés mosakodás közben:

 A “szakértők” szerint: így tudja magát a leghatékonyabban tisztára nyalogatni.
A megdöbbentő igazság: Felejtsd el a főzősulit, most éppen csellózni szeretne. Ez már kicsit drágább mulatság lesz, látod, jobban jártál volna, ha beiratod abba az iskolába.

 Mutatja a hasát:

 A “szakértők” szerint: a fedetlen has a bizalom jele.
A megdöbbentő igazság: ez egy csapda, nehogy bedőlj neki! Tudja, hogy nem tudsz ellenállni, és meg akarod majd simogatni, de amint hozzáérsz, rád fog támadni, és biztos, hogy elkapja a kezed.

 Bámulás a semmibe:

 A “szakértők” szerint: a macskák érzékei nagyon fejlettek. Valószínűleg egy bogarat látott, vagy egy porszemet.
A megdöbbentő igazság: szörnyű, csupasz démonok érzkeztek a mi dimenziónkba, és csak a macskák látják őket. Fuss az életedért!

 Dobozban alvás:

 A “szakértők” szerint: az ilyen zárt terekben, ahol semelyik irányból nem érheti őket meglepetés, biztonságban érzik magukat.
A megdöbbentő igazság: a macskád épp most megy át egy kapuzárási pánikon. Azért ül a dobozban, mert szerinte egy mozambiki utazás igazán jó lenne a látóköre szélesítésére. Ragaszd le a dobozt, és irány a légiposta!

 Harapdál:

 A “szakértők” szerint: a macskák egyszerűen így játszanak
A megdöbbentő igazság: a macskád fejlett érzékeivel észrevette, hogy a karodba egy microchipet ültetett a kormány, ami épp készül megsemmisíteni önmagát, így azonnal el kellett távolítani. Próbálj meg pihenni és megnyugodni, a macska épp megmenti az életed.

 Ablakban ülés:

 A “szakértők” szerint: a csevegés egy vadászatot megelőző mozzanat
A megdöbbentő igazság: a macskád igazából egy madár, és szeretne a többi madár haverjával lógni. Hogy nem vetted érsze, hogy madarat hoztál haza macska helyett? De bolond vagy.

 Számítógépen kempel:

 A “szakértők” szerint: a macskák imádják a meleg helyeket, és a bekapcsolt laptop jó meleg.
A megdöbbentő igazság: a macskád pontosan tudja, naponta hányszor nézegeted az exed profilját, és úgy döntött, hogy ideje véget vetni ennek a szánalmas viselkedésnek, így közbeavatkozott.

 ELVESZETT!!!

 A “szakértők” szerint: nagyon ügyesen el tudnak rejtőzni, valószínűleg mégsem nézted meg mindenhol.
A megdöbbentő igazság: kevesen tudják, de a macskák időutazók. A tiéd valószínűleg valahol a feudális Kínában vadászgat. Nyugi, idővel haza fog jönni (valószínűleg).

 Kelt: 2016.08.17.

Forrás: 2perc.net