Macska mint az otthon védelmezője?
 Sokan hallottuk már, hogy a macskák elűzik az ártó szellemeket, képesek jó hangulatot teremteni és megvéd a negatív energiáktól. Ha cicád hozzá simul a lábadhoz nem csak azért teszi mert éhes, hanem mert így véd meg az ártó szellemektől, hatásoktól. Másik felvetés ezzel szemben, hogy a macska azért simul az ember lábához, mert a szemében van egy mirigy amivel megjelöli az embert, hogy azaz Ő tulajdona. Ezt ki hogy érzi, az egyénre van bízva. Cikk folytatásához görgess lejebb...

 Aki megszabadul egy macskától, az a pozitív energiákról is lemond. Ha ezt nem akarjuk, akkor gondoskodjunk a cicusról, aki megvédi hajlékunkat a rossz dolgoktól. Az is fontos, hogy ha elköltözünk egy idegen lakásba, szerezzünk be egy cicát, mert az elűzi az ártalmas erőket. Ha a macska egy rossz szellem jelenlétét érzékeli a lakásban, akkor elkezdi követni azt, hogy kiderítse annak szándékát, majd elűzi. Az is annak a jele, hogy rossz szellem tartózkodik a lakásban, ha a macska egy bizonyos pontot folyamatosan fixál. Ha a dorombolónak sikerült azonosítani a szellemet, akkor el is űzi, hiszen ezek a rossz erők nagyon tartanak a macskáktól. 

Jó hír, hogy a macskák az átkoktól is megvédenek, így ha azt gondoljuk, hogy valaki átkokat akar ránk szórni, vegyük ölünkbe a cicánkat, így a rontás nem fog célba érni, mert a négylábú szőrgombóc aurája kivédi azt.

Az oroszok, ha új lakásba költöznek, előbb mindig egy macskát engednek be, így ha a házba laktak és maradtak ártó szellemek, a macska elűzi azokat, de egy új építésű lakás esetében pozitív energiákkal tölti fel a szobákat.

Kutatások bizonyították azt, hogy a macskatartók egészségesebbek, mivel az állatok jelenlétében csökken a stressz, az idegesség, az ingerlékenység.

A macskák színe meghatározza a mágikus erejüket is, illetve vannak bizonyos típusok, amelyek egy bizonyos típusú szellemet, ártó energiát képesek elűzni.

Fekete macska: nem kell félni tőle, sőt a fekete macska űzi el leghatásosabban a negatív energiákat.

Vörös macska: ez a cica a Nap és a yang energiáit hordozza. Bőséget, jólétet hoz az életünkbe.

Szürke macska: szeretetet, szerelmet, boldogságot és szerencsét hoz.

Fehér macska: gyógyító hatással rendelkezik, megszabadít a stressztől és pozitív energiával tölti fel szervezetünket.

Sziámi macska: hosszú életünk lesz, de a siker sem kerül majd el.

Három színű macska: ő a macskák királynője, szerencsét, harmóniát, bőséget hoz a ház lakóira.

Két színű macska: a hagyományok szerint ez a cicus segít bevonzani a barátságot és bölcsességet.

Cirmos macska: a nők hosszú életűek lesznek általa.

Barnás, aranysárgás színű macska: a Nap energiát hozza el otthonunkba.

Csíkos macska: megszabadít a kellemetlen helyzetektől, érzésektől, szerencsét hoz.

 Kelt: 2017.január 6.

Forrás: filantropikum.com