ÁSZF - Általános Szerződési és felhasználási feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

 A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

 •  Üzemeltetői adatok ismertetése
 • Megvásárolható termékek, szolgáltatások bemutatása
 • Rendelési információk ismertetése
 • Megrendelés feldolgozásával kapcsolatos információk
 • Rendelés lépéseinek bemutatása
 • Rendelt termék szállítási díjának ismertetése
 • Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatban
 • Elállási jog ismertetése
 • Elállási jog gyakorlásának menetéről szóló tájékoztató

 Adatkezelési információk:

 Üzemeltetői adatok:

 Csoma-Komplex Kft.

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Kossuth Lajos utca 38. fsz. 4.

Adószám: 13288080-1-15

Cégjegyzékszám: 15-09-069259

Kiállító hatóság: Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Cégbíróság

Számlaszám: 68700061-10608317 - TISZAVASVÁRI TAKARÉKSZÖVETKEZET

Szerződés nyelve: MAGYAR

Elérhetőségek: petboxnyiregy@gmail.com Telefon: 70/3774830

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A megjelenített terméket on-line, házhoz szállítással rendelhetők meg. Lehetőség van személyes átvételre az üzlet nyitva tartási idejében előzőleges telefonos egyeztetés útján!

 A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatók:

 • Állateledel, takarmány
 • Állatgyógyászati termék (nem vényhez kötött termékkör)

A termékre vonatkozóan a megjelenített ár tartalmazza a törvényben előírt áfát, azonban nem minden esetben tartalmazzák a házhozszállítás külön díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

 Vásárlás személyesen regisztráció nélkül is lehetséges.

A vásárlástól való elállás joga

Megvett valamit, de meggondolta magát? 14 napig elállhat a vásárlástól.

Az Európai Unióban a fogyasztókat megilleti a jog, hogy az interneten megrendelt illetve a nem üzletben vásárolt (például telefonon vagy csomagküldő szolgálattól rendelt, illetve házaló ügynöktől vett) termékek megvételétől elálljanak. A 2014. június 13-a után vásárolt áruk esetében erre már 14 napig van lehetőségük.

A 14 napos gondolkodási idő a megrendelt áruk átvételétől veszi kezdetét. Ha a kéthetes időszak utolsó napja munkaszüneti napra esik, a gondolkodási idő az ezt következő munkanapon jár le.

Önnek ezen az időszakon belül minden további nélkül joga van ahhoz, hogy bármilyen okból meggondolja magát a vásárlást illetően. A fogyasztó az elállás jogát a szerződés megkütésének napja és a termék átvétele közötti időszakban is gyakorolhatja.

Ha élni kíván ezzel a joggal, és eláll a vásárlástól, arról egyértelműen irásban tájékoztatnia kell az érintett kereskedőt. 

További információ az "Elállás joga" meünpont alatt.

Adatkezelés

Az webáruház használata során a Csoma-Komplex Kft. részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára. A megrendelés folyamán rögzített adatokat a

Csoma-Komplex Kft. a megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerekáltal, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán magadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra. A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat a Csoma-Komplex Kft. bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén.

Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban e-mail címen.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a Csoma-Komplex Kft. általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi  szolgáltatások, valamint az információs társadalom összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII tv. rendelkezései az irányadók.